15. Chamonix – Manresa

I arribem al final de les vacances, el dia de tornada a Manresa. Sortirem de Chamonix en direcció oest seguint la seva vall per la A40. Abans d’arribar a Ginebra, creuarem a mà esquerra per anar a buscar la A410 que ens farà vorejar Annecy, seguirem per la A41 que ens acostarà a Chambery, i per la A43 en direcció a Lió. Trencarem a mà esquerra per la A48 que ens durà a les immediacions de Grenoble, i d’aquí per la A49 que ens durà a Valença. D’aquí i per la A7 tirarem cap al sud, i a prop d’Avinyó agafarem la A9 que ens portarà a Nimes, Montpeller, Bésiers, Narbonna,… fins arribar a la frontera catalana que es transformarà la via amb la nomenclatura d’aquí de la AP-7. Agafarem l’eix Transversal a l’alçada de Riudellots de la Selva, i cap a Casa en poc més d’1 hora.

Adjuntem la ruta feta en cotxe mitjançant un mapa de google maps, on s’observen les distàncies, els llocs i els accessos, així com el total de kilòmetres recorreguts i el temps destinat en això (864,00 kilòmetres en 8 hores i 12 minuts aprox.):

Un cop arribats a casa, doncs, només resta dir que espero que hagueu gaudit del viatge i que en pugueu fer molts més com aquest i de millors i tot.

Salut, i ens veiem de ruta…

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar