14. Klausen (Chiusa)

Quan vam marxar de la Val di Funes, vam marxar cap al sud, en direcció a Bolzano, per anar a parar-nos i visitar el poble de Klausen (Chiusa). Està a 12,7km de la Val di Funes.

Klausen és una encantadora ciutat medieval. Inclús Alberto Durero es va enamorar de la ciutat de Klausen a la riba del riu Eisack en 1494 i, fins al dia d’avui, la bonica i petita ciutat no ha perdut res del seu encant: boniques façanes, esglésies gòtiques, posades tradicionals i un paisatge pintoresc caracteritzen la ciutat.

Avui en dia, el centre històric de Chiusa a Itàlia, amb els seus carrers estrets i boniques cases adossades, ens convida a gaudir d’un agradable passeig. Aquesta és la Via Cittá (Alta i Bassa):

El fet de que unes vacances en Klausen siguin variades està garantit no solament pels diversos tresors artístics i culturals que es poden admirar, sinó també per el paisatge en sí. Castanyers i vinyes s’adhereixen a les assolellades vessants i et conviden a donar tranquils passejos i excursions al llarg d’elles. Un passeig fins al monestir de Säben, el símbol de Klausen, hauria de formar part dels seus plans de vacances.

Klausen, a Tirol del Sud, és coneguda ara també com una de les petites ciutats més boniques d’Itàlia. La Pfarrkirche St. Andreas, amb la Torre del Capitano (Burg Branzoll) al fons:

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar