15. VIATGE: VOL PODGORICA-BCN

I finalment arriba el dia de marxar de Montenegro. Realment ha estat una autèntica sorpresa aquestes vacances, ja que els llocs i paisatges han estat espectaculars. Per si tenim unes hores abans d’apropar-nos a l’aeroport internacional de Podgorica, podem acabar de passejar pels carrers de Kotor o acabar de visitar la ciutat de Podgorica, que potser al primer dia no vàrem tenir gaire temps de fer-ho tot.

Per preparar la ruta a Montenegro havia buscat molta informació, però realment m’ha estat molt difícil de trobar relats d’utilitat que m’ajudessin a quadrar el viatge. La majoria es centraven en la Badia de Kotor i en les ciutats costaneres més famoses. Fora d’aquests punts, la informació és bastant escassa i poc pràctica. Per això, he preparat aquesta guia de Montenegro.

Val la pena dedicar-li un viatge complet a Montenegro? Doncs, sí, per descomptat. Hi ha molt turisme però aquest, sobre tot de procedència russa, es concentra en les zones costaneres. Així que et pots trobar pràcticament sol en paratges increïbles.

Dues setmanes a Montenegro son el viatge ideal per aquestes terres, per descobrir un país, i dedicar-li a cada lloc, el temps que es mereix.

Tot i així, creiem convenient que cadascú s’estudiï la possibilitat d’allargar el viatge per la costa de Croàcia. A nosaltres ens agradaria poder ampliar el temps que li dediquem a les vacances i continuar el trajecte de la road-trip per la costa de Croàcia. Aquí és possible. Ara, bàsicament passa a l’inrevés: la gent visita Croàcia i quan acaben de veure Dubrovnik i la seva zona, fan el salt un dia o dos a Montenegro, bàsicament a la Badia de Kotor.

Per això, afegirem un petit annex (un hipotètic setzè dia de viatge), per anar a visitar la ciutat de Dubrovnik a Croàcia. Cadascú que es monti la ruta que li convingui.
Ara, però, en aquest apartat del quinzè dia, explicarem el viatge de tornada cap a l’aeroport de Podgorica.

Adjuntem el recorregut que hem realitzat en el dia (de Kotor fins a l’aeroport de Podgorica), en un mapa de google maps (hem realitzat un total de 86,30km en un temps de 1h 28min):

Un cop arribats a l’aeroport de Podgorica, anirem a tornar el nostre cotxe de lloguer i anirem a buscar el nostre avió, finalitzant, així, les vacances de dues setmanes a Montenegro.

Una resposta a «15. VIATGE: VOL PODGORICA-BCN»

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar