15. VIATGE: REYKJAVÍK + VOL KEFLAVÍK-BARCELONA

I finalment, som a l’últim dia del nostre viatge per Islàndia, i som a Reykjavík, la seva capital. Estem en l’únic càmping que hi ha a la ciutat i hem decidit que abans d’agafar el vol anirem a una piscina termal a modo d’acomiadament de les vacances al país. Triarem una piscina termal de Reykjavík que estigui dins la tarja-abonament Reykjavík City Card (per si la comprem).

Triem la piscina termal que tenim al costat del càmping (a 270 metres), la Laugardalslaug, la qual també entra per la tarja Reykjavík City Card.

Es tracta de la piscina termal més gran de la ciutat. Els horaris d’obertura son de les 8h a les 22h, i els preus son de 1.100ISK pels adults (7,81€) i 175ISK pels nens de 6 a 17 anys (1,24€).

Laugardalslaug
Laugardalslaug

Les seves instal·lacions inclouen una piscina exterior de 50 metres, una piscina infantil exterior i una piscina infantil, dos tobogans, nombroses banyeres d’hidromassatge, banys de vapor i un camp de minigolf! Encara podrem fer una partida abans de marxar…

Preveiem que ens hi passarem unes 2 o 3 hores. Llavors, anirem al càmping a buscar l’autocaravana, fer les maletes i anar-nos-en a l’aeroport de Keflavík per tornar l’autocaravana i agafar el vol cap a Barcelona.

Fins aquí el nostre viatge de dues setmanes per Islàndia. Ha estat molt espectacular.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar