1.    VIATGE: VOL BARCELONA – ILLES FÈROE

La forma més ràpida i còmoda d’arribar a les Illes Fèroe des d’Espanya o Catalunya, és amb els vols directes d’Atlantic Airways. El vol des de Barcelona, per exemple, opera des d’abril fins a octubre (els vols de Palma son solament a l’estiu, i els vols a Las Palmas de Gran Canaria son solament a l’hivern, de desembre a març).

Nosaltres tenim previst contractar els vols directes amb Atlantic Airways, i durant el més d’Agost opera des de Barcelona amb dimarts. Per tant, marxarem un dimarts cap a les illes Fèroe i tornarem en dimarts cap a Catalunya.

El vol d’anada és a les 14:20h a l’Aeroport del Prat (BCN) i arribada a les 17:10h a Vágar (FAE). Com veieu la durada del vol és d’unes 3 hores.

El cost aproximat del vol anar i tornar per tots quatre en classe “low” (baixa), és de 15.176DKK (son uns 1.972,88€, és a dir, uns 2.000€ per anar i tornar a les Illes Fèroe).

Un cop arribem a l’aeroport de Vágar (ubicat al centre de la illa del mateix nom), anirem a buscar el cotxe de lloguer el qual haurem reservat prèviament. En l’aeroport de Vágar hi ha vàries empreses de lloguer de cotxes presents. La central de lloguer de cotxes es troba aproximadament a 100m a la nostra esquerra al sortir de l’edifici de la terminal.

Tal com hem dit en l’article corresponent, llogarem el cotxe a través del link de “Rentalcars”, el qual sempre ens ha funcionat de meravella.

Fent una simulació, preveurem el lloguer d’un cotxe compacte per 4 persones tipus “Toyota Yaris”. El lloguer ens costa un total de 1.365,54€ pels 14 dies (de dimarts a dimarts). El preu inclou kilometratge gratis, exenció de danys per col·lisió, protecció contra robatoris, el 25% de l’IVA i la tarifa d’aeroport.

Doncs ha arribat l’hora de pujar al vehicle i fer la corresponent ruta fins al nostre primer allotjament, en el qual hi estarem 1 setmana.

Abans, però, no estarà de més que passem per l’oficina d’informació i turisme de l’aeroport, per tal d’informar-nos de la viabilitat del nostre viatge i de si hi ha alguna qüestió que ens pugui afectar, com talls en carreteres, previsió del temps, disponibilitat d’un bon mapa de carreteres, etc…

La ruta que farem per arribar a l’allotjament de Klaksvik serà espectacular, essent un total de 76,70km (previsió de 1 hora i 11 minuts de cotxe) per arribar-hi. Passarem per el llac més gran de les illes, creuarem tres túnels submergits a l’oceà (i una rotonda submarina), i creuarem un total de 4 illes (contant la de Vágar (ubicació aeroport) i la de Borðoy (on Klaksvík és la capital).

El primer que farem un cop arribar a Klaksvík, serà anar a buscar el nostre allotjament, que en aquest cas serà un apartament (amb disponibilitat de cuina). Un cop instal·lats, anirem a comprar menjar en un dels supermercats indicats amb anterioritat en aquest article (Bonus o Pe). Veiem que tenim un supermercat Bonus molt a prop del centre de Klaksvik, en la ubicació “Oman Eid, nº9”. Els horaris d’obertura son de les 9:00h a les 22:00h.

Un cop comprat el menjar, anirem a l’oficina de turisme de Klaksvik, la qual està ubicada al centre de la ciutat, al costat del port (700 Biskupsstodgota, 11), a 850m del supermercat Bonus. Ens aprovisionarem del plànol de la ciutat i de possibles rutes si fes falta, tot i que tenim molt clar el què volem fer.

En funció del temps que tinguem farem una cosa o una altra. La jornada d’avui, la deixarem aquí.

Adjuntem la ruta amb cotxe realitzada avui, amb la inclusió del supermercat i oficina de turisme visitats, en un plànol de google maps:

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar