11. Hall in Tirol

Hall in Tirol és una de les ciutats més boniques d’Àustria: la tradició i la modernitat, l’elegància urbana i la bellesa natural escènica creen contrastos fascinants i harmonies inesperades. Hall in Tirol té el casc antic més gran de l’estat de Tirol. Oberer Stadtplatz, amb la Rathaus al fons:

Descobreix Hall in Tirol amb un guia local i experimenta la ciutat històrica més gran del Tirol: una combinació d’oportunitats de compres úniques, encantadors cafès i restaurants completaran perfectament la seva visita. Pfarrkirche St. Nikolaus, enganxada a la Josefskirche:

Hall in Tirol té un dels nuclis històrics millor conservats d’Àustria, i en realitat és inclús més gran que el d’Innsbruck. Sparkassengasse, amb la torre de la Pfarrkirche:

Cada any, el casc antic curosament restaurat i el complex Burg Hasegg amb la seva Torre de la Moneda i el Museu de la Moneda que l’acompanya, encanten als visitants de tot el món. Convent i Jesuitenkirche:

Els bonics edificis del casc antic de Hall donen testimoni del pròsper passat de l’assentament. L’extracció de sal en la Edat mitjana va transformar Hall en el principal centre comercial del nord del Tirol. Schlossergasse:

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar